Palvelut

Hieronta ja urheiluhieronta Porvoossa

Hierontapalvelut sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta

Hieronnan tarpeen huomaa usein vasta silloin, kun keho lähettää jo hälyttäviä viestejä; päätä särkee jatkuvasti, niska-hartiaseudun lihaksisto on kivikova tai aamulla ei meinaa lihasjäykkyydeltä enää päästä sängystä ylös. Tästä ei tarvitse potea syyllisyyttä, koska on luonnollista reagoida vasta silloin, kun ongelma muistuttaa olemassaolostaan kivulla. Tarjoamani hieronta ja urheiluhieronta tuovat avun moneen lihasjumi- ja kiputilaan toimien paitsi ongelman ratkaisuna, myös ennaltaehkäisijänä. Kun siis kaipaat ammattitaitoista apua, ystävällistä, rentoa palvelua ja tietysti yksilöllisesti tarpeisiisi pohjautuvaa hierontaa Porvoossa, otathan yhteyttä minuun!

Klassinen hieronta sopii kaikille

Klassinen hieronta tähtää lihasten pehmentämiseen ja rentouttamiseen erilaisin sively-, painelu- ja puristelutekniikoin. Klassinen hieronta voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaan – tietysti annan koulutettuna hierojana myös oman näkemykseni siitä, mikä ratkaisu asiakkaalle olisi paras. Jotkut asiakkaat kaipaavat kevyempää otetta ja lyhyt, vaikkapa vain puolen tunnin aika riittää lihasten vetreyttä ylläpitävään kehonhuoltoon, jos suurempia ongelmia ei ole. Vaihtoehtoisesti asiakas voi varata jopa kahden tunnin hieronta-ajan, jolloin voidaan keskittyä kehon ongelmakohtiin laajemmin tai hieroa koko vartalo päästä varpaisiin.

Urheiluhieronta on osa laadukasta lihashuoltoa

Usein asiakkaat miettivät, miten tavallinen hieronta ja urheiluhieronta eroavat toisistaan. Klassinen hieronta tähtää lihasten rentouttamiseen, kun taas urheiluhieronta mielletään osaksi aktiivista lihashuoltoa. Optimaalinen lihashuolto auttaa urheilijaa maksimaaliseen suoritukseen sekä suojelee myös vammoilta, kun esimerkiksi lihasten ja jänteiden joustavuus urheiluhieronnan myötä paranee. Urheiluhieronnassa voivat käydä tietysti muutkin asiakkaat kuin urheilijat, mutta urheiluhieronta on voimakkaampaa ja tehokkaampaa kuin klassinen hieronta.

Autan mielelläni myös ammattiurheilijoita suunnittelemaan sopivan hierontaohjelman ottaen huomioon harjoitus- ja kilpailuohjelmat.

Se tuttu & ammattitaitoinen hieroja Porvoossa

Asiakkaiden aito auttaminen ohjaa kaikkea toimintaani. Parasta on, kun asiakas kokee saavansa oikeasti apua ongelmiinsa ja alkaa havaita myönteisiä tuloksia hierontajakson aikana. Kivut hellittävät, kireydet katoavat ja olo on energisempi. Palvelen jokaista asiakastani yksilöllisesti. Varaa oma aikasi vaikka saman tien!